torstai 31. tammikuuta 2013

Ehkä olisi vain pitänyt jäädä sänkyyn...

Niin aamulla sängyssä maatessani mietin pitkään, jaksaisinko nousta ollenkaan. Huonosti nukutun yön jälkeen väsytti aivan hirvittävästi, mutta töihin oli kuitenkin noustava. Nousin onneksi ajoissa, ettei tullut kiire aamutoimissa, mutta ajatuksissani kotiin unohtui jotain hyvinkin oleellista, nimittäin lounas.

Ei siinä mitään. Ehtisinhän minä käymään kotona lounastunnilla, mutta neulomaan en ehtisi, niin kuin olin suunnitellut. Vastoinkäymiseni eivät kuitenkaan loppuneet tähän, sillä töissä tulostin ei toiminut kunnolla ja työni seisoivat sen takia jonkin aikaan ja lounastauon tullessa olin jo reilusti myöhässä töissäni. Lisäksi lounaan jälkeen minun olisi keskityttävä sijaistamaan toista, eli töitä oli muutenkin tuplasti.

Lounastauolla sitten satoi tietenkin vettä, kun lähdin pyörällä liikenteeseen. Ei siinäkään mitään, mutta sen lisäksi puolessa välissä matkaa pysähdyin suojatien eteen ja tietä pitkin tuleva auto roiskautti kuravettä päälleni. Entistä turhautuneempana jatkoin matkaani.

Iltapäivä ei ollut osaltani yhtään aamupäivää tuottoisampi. Työtehtävä eteni ja meni sitten lähes saman verran taaksepäin. Sain sen kuitenkin tehyä juuri sopivasti työpäivän loppuun. Nyt ovat vain omat hommat jäljessä. Onneksi huomenna ei tarvitse enää sijaistaa, vaan voi keskittyä pelkästään omiin töihin.

Että sellaista tänään. Onneksi mieliala nousi huomattavasti kotiin päästessäni ja saadessani puikot käteen. Se piristää aina. :)

Huomenna voisin yrittää laittaa tänne muutaman kuvan eilisen ja edellispäivän pikkuvirkkailusta ja -värkkäilystä. Täytyyhän sitä tehdä pieniä välitöitä ison työn edetessä rauhallista tahtia. Nyt kun vielä intoa riittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti