sunnuntai 24. marraskuuta 2013

KyJy: kuukausi jouluun!

Tänään 24.11. jouluun on enää kuukausi (30 päivää tarkalleen ottaen). Silloin KyJyilykin loppuu ja työt pitäisi kaikki olla valmiita. Itselläni tällainen optimitilanne on mahdoton. Voin luultavasti sanoa sen suoraan.


Tuon verran on töitä vielä jäljellä. 13 kaiken kaikkiaan, ja vielä epäonnen luku, jos sellaisiin uskoo. Sukat varmaan ehtii vielä ainakin valmistua, mutta muusta en sitten olekaan ihan varma, vaikka seassa on pari joululahjaakin... Päiväpeittoonkin pitäisi vielä tehdä 98 palaa, jos muistan oikein. Tosin senkin koko on muuttunut jo moneen otteeseen.  Niiden lisäksi olen tehnyt hieman kolmen tiskirätin satsia ja säärystimiä. Ehkä saisin nekin valmiiksi, jos oikein panostan, mutta katsotaan.

Ensi vuotta varten voisi miettiä syitä siihen, etteivät työt ole edistyneet hyvistä aikeista huolimatta. Vielä heinä-elokuun aikaanhan tahti oli melko kova ja olin hyvin optimistinen töiden valmistumistahdista. Sitten sain elokuun alussa hyväksymiskirjeen ja pari viikkoa myöhemmin palansinkin koulun penkille. Silloin ajattelin vielä sen lisäävän käsityöaikaa, mutta hieman päinvastoin kävi. Bussissa ehtii kyllä tekemään, mutta luennoilla ei niinkään. Eikä siinä vielä kaikki, jos syitä listataan, nimittäin poikaystävä vie kaiken lopunkin vapaa-ajan, mitä käsitöihin olisi käyttää (tai ainakin puolet siitä:)).

Ehkä ensi vuonna voisi valita pienempiä töitä. Tai keksiä jostain vuorokauteen lisää tunteja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti