sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Arvonnan voittaja

Harmi, ettei arvontani saanut innostusta, mutta onnea Johannalle! Lähetän sinulle palkinnon niin pian kun saan sukat tehtyä. :)

Tässä on ollut hieman koulukiireitä (oikeastaan on vieläkin, kuun loppuun asti), mutta ehkä saan taas jotain valmiiksi, niin voin tänne kirjoittaa muustakin kuin keskeneräisistä töistä...


Kuvassa ovat viimeisimmät saavutukseni torkkupeitto-ikuisuusprojektiini. Onneksi tämä on myös projekti, jolla ei ole kiire. Teen torkkupeittoa äidilleni, eikä sen tarvitse olla valmis kuin vasta neljän vuoden päästä. Toisaalta voin antaa sen aiemminkin, joten minun ei tarvitse vetkutellakaan.

Muissa keskeneräisissä töissäni tarina on hieman toinen. Violetilla pipolla, josta en saanut kuvaa näin pimeällä, osallistuin tammikuun Silmukan ytimestä -haasteeseen. Valitettavasti en saanut pipoa tammikuussa valmiiksi, mutta kiitän silti Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä -blogeja, jotka ovat keksineet näinkin ihanan idean kuin haastaa muita blogilaisia joka kuukausi vaihtuvilla haasteilla. Tässä kuussa aikani ei riitä osallistumiseen, mutta ehkä myöhemmin. Kuten kesällä, kun ei tarvi murehtia opiskelusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti