keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Sisustusta

Viime aikoina lähes kaikki vapaa-aika on kulunut opiskeluun, erityisesti kandin valmisteluun. Se pitäisi saada esiteltyä sitten toukokuussa, eli ei enää pitkään, kun jo saa taas keskittyä neuloosin hoitoon.

Jotain on kuitenkin ollut puikoilla tai oikeastaan koukulla. Jämälankasukatkin vain päättelyä vailla, eli ehkä saan jossain vaiheessa pienen hetken aikaa päättelyyn. Jotain on siis tehty, vaikkei valmista ole ihan vielä tullutkaan. Peittoon on saatu Afrikan kukkia valmiiksi 133 ja tällä hetkellä tarvittaisiin 180 - pakko kirjoittaa muistiin, että muistaa tavoitemäärän vielä ensi viikollakin... ;) Tosin määrä tuntuu vain kasvavan sitä suuremmaksi mitä lähemmäksi päästään, eli ikuisuustyö on kyseessä.

Mutta jos päästään aiheeseen, niin viikonloppuna siivotessani ja käydessä kaappejani läpi. Keksin eteiseen oivan sisustuselementin. Minulla kun sattuu olemaan noita keskeneräisiä töitä aivan liikaa, päätin, että ehkä olisi parempi, ettei niitä piilottaisi sinne kaapin perukoilla. Saattaisivat jopa tulla valmiiksi, kun ovat hieman näkyvämmällä paikalla.


Siis onhan siinä vain yksi työ, mutta voihan sitä sitten muutella, kun sen saa ensin valmiiksi. Pahoittelen kuvan laatua, mutta onneksi idean saa kuitenkin selville.  Katsotaan josko ensi postauksessa olisi jo jotain valmista näytettävää. Tällä hetkellä tuntuu kuin pää olisi täynnä ideoita, muttei mitään ehdi aloittamaan saati sitten saattamaan valmiiksi. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti