maanantai 23. kesäkuuta 2014

Hui, hai!Hui, mikä se siellä onkaan, oikeat  haikalat, tai ainakin haisukat. Nämä sukat valmistuivat jo viime torstaina, mutta sain ne kuvattua vasta tänään. Juhannus kun meni niin, ettei kuvia ehtinyt ottamaan. Nyt sain kuitenkin kuvat ja pääsen samalla postamaan :)

Elikkäs ohje on kuvasta. Yritin etsiä mallia, mutta myynnissä oli vain valmiita sukkia ja jostain huomasin, että Ravelrystäkin kyseisten sukkien ohje oli poistettu viime syksynä. Näin ollen jouduin soveltamaan hyvin paljon näissä sukissa, eivätkä kaikki sovellukset onnistuneet täydellisesti, osasyynä kiireinen aikataulu.

Hauskaa oli kuitenkin soveltaa ja kokeilla kaikenlaista ja tiedän jo, ainakin osittain, mitä tekisin toisin, jotta sukat toimisivat paremmin. Esimerkiksi konttineuletekniikan hyödyntäminen voisi auttaa ja hampaista voisi yrittää jollain ilveellä saada terävämmät. Nyt näistä tuli hieman vaarihaiden näköiset, kuluneine hampaineen. Mutta kiva kokeilu kuitenkin kaiken kaikkiaan. Sovelluksia on aina hauska tehdä, kun lopputuloksesta ei voi olla aivan varma.

 Ohje: mallia kuvasta
Langat: Seitsemän veljestä harmaansininen ja valkoinen (yht. 86 g)
Puikot: 4,0 mm

Varjo-KyJyilyni alkoi aikataulun mukaisesti. Tosin tänään vaihtui tapahtuma Ravelryssa järjestettävään JYH:iin. Jouluyön hullutus järjestetään 20.6.-24.12. eli elokuun loppuun asti on aikaa aloittaa 20 työtä, jotka on saatava valmiiksi 24.12. mennessä. Tempaukseen voi muuten vieläkin ilmoittautua!

Olen päättänyt käyttää alkuperäistä KyJyyn suunnittelemaani listaa JYH:ssä, vaikka siinä ei vaadita 50 g/250m minimikäyttöä ja kolme rättiä voidaan kaikki laskea omiksi kokonaisuuksiksiin. Odotan jännityksellä, miten tänä vuonna käy. Ainakin aloitukset ovat onnistuneet tähän mennessä hyvin. Neljä aloitusta on tehty, kaikki eri päivinä.


Tässä suunnittelemani lista ja milloin mikäkin työ on aloitettu. Kuten kuvasta näkyy, olen onnistunut valitsemaan melko samankaltaisia värejä aloitukseeni, mutta voin luvata, että värimaailma tulee kyllästymään, kunhan päästään aloituksissa hieman pidemmälle.

1. Askartelutarvikkeita yms.                                        aloitettu 23.6.
2. Huivi
3. Miesten pipo
4. Kämmekkäät
5. Naisten lapaset
6. Tuplalapaset
7. Helmitoppi
8. Nukke                                                                       aloitettu 21.6.
9. Nuken vaatteita
10. Naisten sukat, mallina Owlie                                 aloitettu 22.6.
11. Naisten lapaset
12. Tiskirättejä
13. Naisten pipo
14. Yksisarvinen
15. Keilarättejä
16. Miesten lapaset
17. Kissan vaate
18. Naisten sukat
19. Miesten sukat, mallina Riff Socks                         aloitettu 20.6.
20. Naisten sukat, mallina Owlie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti