torstai 14. heinäkuuta 2016

Neulefestarit: matkapäivä


Tänään on siis ollut ohjelmassa matkustusta. Ensin yhdellä ja sitten toisellakin bussilla ja kaikki vain Jyväskylän Neulefestareiden tähden. Neulefestarit järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa ja itsekin on tapahtumaa tullut fiilisteltyä jo helmikuusta asti, kun kursseille ilmoittauduin. Seuraavat kaksi päivää tulevat siis olemaan toiminnan täytteiset, mutta nyt keskitytään vielä tähän päivään, vaikka väsymys alkaa jo iskeä.


Liikkeelle lähdettiin siis Suomen halvimmalla bussilla. Ensimmäisenä määränpäänä Turku, jossa vaihto kesti reilun tunnin. Tässä välissä ehti siis hyvin käydä Turun Lankamaailmassa. Mukaan tarttui tarjouksesta Maijaa. Sukkalankaa kun ei voi koskaan olla liikaa ;)


Seuraavaksi vuorossa olikin neljän tunnin bussimatka, jonka reitti kulki mm. Jämsän läpi. Jyväskylässä piti vielä etsiä hotelli, joka sijaitsi arviolta kolme kilsaa keskustasta. Matkalla oli mielenkiintoisia "maamerkkejä", joita kuvasin kuin mikäkin turisti. Tosin olen ollut Jyväskylässä aiemmin vain kerran, enkä silloin ehtinyt tutustua kaupunkiin, joten antakaamme se minulle anteeksi. Tässä vielä muutama kuva matkalta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti