keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Lisää rättejä

Nyt kun näyttää, että olen innostunut tekemään tällaisia helppoja ja nopeita töitä, niin jatkan räteillä. Molemmat menivät taas sukulaisille. Ehkä saisin jossain vaiheessa tehtyä tiskirättejä itsellekin, kunhan vain löydän sopivan värisen vihreän langan, joka sopii keittiööni. Ai niin, lukijakuntani on kasvanut taas yhdellä. Tervetuloa joukkoon ekuivis!

Vaaleanpunaisessa tiskirätissä käytin pinkimmän langan kokonaan. Mallikuvion näin joskus Neulontakerho ohjelmassa ja nyt ajattelin sen sopivan tähän, koska ilmava rätti kuivuu nopeammin. En viitsinyt tehdä mitään kunnollista kuviota, sillä en ollut varma, kuinka pitkälle lanka riittää. Lopuksi virkkasin vielä reunuksen ja valmista tuli. 


Ohje: Oma (mallineule Neulontakerho-ohjelmasta)
Langankulutus: Hjertegarn Blend Bamboo, pinkki (9 g) & Novitan Bambu, vaaleanpunainen (6 g)
Puikot: 4,0 mm
Koukku: 4,0 mm 

Toinen rätti ei ole tarkoittettu tiskirätiksi, vaan keilapallon pyyhkimiseen. Keksin idean, kun jämäkasastani löytyi sopiva lanka, jossa on 50 % mikrokuitua. Aiemmin olen käyttänyt sitä pehmoleluun. Saa nähdä, miten se toimii tämäntyyppisessä käytössä. Kuvio on täysin omani, sillä aiheeseen sopivaa ei tuntunut misään löytyvän. Oikeastaan se oli helppo tehdäkin Excelin avustuksella. Ja niille, jotka eivät saa kuvan tekstistä kunnolla selvää, niin siinä lukee "STRIKE".


Ohje: Oma
Langankulutus: Nako Serin, oranssi (25 g)
Puikot: 4,0 mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti