torstai 27. kesäkuuta 2013

KyJy 2013

Sukat eivät sitten ehtineet valmiiksi ennen KyJyä, mutta teen niitä varmaan jossain välissä, viimeistään joulukuun lopulla, ei niillä niin kiire (kai) ole. Tosiaankin kyjyily on nyt aloitettu (oikeastaan jo 21.6. ) ja muutaman aloituksenkin olen jo ehtinyt tekemään. Suunnitelin esitteleväni ne yksitellen päivä kerrallaan, mutta vietin juhannuksen vanhempien mökillä (ihana paikka, muuten) ja unohdin kameran kotiin, seuraavaksi koneeni päätti sanoa sopimuksen irti ja vasta nyt sain lainattua konetta, jotta saan edes jotain kuvaa ja tarinaa tänne laitettua.


Tämän verran olen siis tähän asti saanut tehtyä. Punaiset sukat ovat jo melkein valmiit, mutta niistä enemmän, kun valmistuvat. Vihreästä langasta on myös tulossa sukat ja tikapuulangasta olen aloittanut tunikaa. Niin, ja olen saanut myös tehtyä melkein koko listan niistä töistä, jotka aion ehtiä tekemään ennne joulua.

1. Miesten sukat, aloitettu 21.6.
2. Naisten sukat, aloitettu 25.6.
3. Pariskuntalapaset
4. Tunika, aloitettu 23.6.
5. Naisten sukat
6. Naisten sukat
7. Lapaset
8. Tuplalapaset
9. Huivi
10. T-paita
11. 3x tiskirätti
12. 3x patalappu
13. Pipo
14. Tossut
15. Virkattu laukku
16. Tilkkupeitto (koosta en osaa vielä sanoa, saattaa jäädä vauvanpeiton kokoiseksi, mutta isollakin olisi käyttöä)
17.
18.
19.
20.

Kuten näkyy loppupuolella on vielä pari numeroa tyhjänä, mutta onneksi tässä on vielä aikaa suunnitella ja aloitella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti