tiistai 2. heinäkuuta 2013

Heräteostoksia

Suoraan sanottuna nettikaupatkin pitäisi vain kiertää kaukaa, ettei vain tulisi ostettua mitään ylimääräistä. Toisaalta, lanka ei ole koskaan ylimääräistä, eihän? Kävin siis Lankaideassa ja mukaan tarttui hieman kaikenlaista.Tarvitsin KyJyä varten, ja muutenkin uudet 5,0 mm:n sukkapuikot ja päädyin ostamaan kokonaisen sarjan KnitPron Symfonie -sukkapuikkoja. Minulla on jo saman sarjan pyöröpuikkosetti, ollut tammikuusta asti ja olen ollut siihen tyytyväinen, joten ajattelin kokeilla sukkapuikkojakin. Samalla ostin pyöröpuikosarjaan 3,0mm:n puikot. Symfonie-sarja on ihanan värinen ja koivuiset puikot toimivat kädessä ainakin metallisia paremmin. Heräteostoksina tulivat mukaan 120 cm:n kaapelin ja kaapelin yhdistämispalat. Lisäksi tarvitsin lankaa.


KyJyä varten tarvitsin huivilankaa ja villalankaa yhteen joululahjaan. Huivilanka on Jaipur Silk Fino -lankaa mustana ja joululahjaan valikoitui Cascade 220. Toivottavasti se on yhtä mukavaa neuloa kuin Cascade Eco. Regian langat olivat enemmän ja vähemmän heräteostos, mutta luultavasti niistä syntyy jossain vaiheessa sukkia,kunhan saan ainakin KyJyt alta pois.

KyJyt esdistyvät hieman hitaamman puoleisesti, mutta ainakin jonkinlaista edistystä tapahtuu. En ole ehtinyt aloittamaan yhtään uutta työtä, mutta aiemmat ovat edistyneet jonkun verran. Ehkä saan valmiin työn esiteltyä huomenna tai ylihuomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti