keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tähtisumu

Viikko meni leireillessä Lootholmassa, enkä saanut aikaiseksi kuin neljä senttiä sukkien vartta, mutta mukavaa oli. Porukka oli kiva ja sain paljon uusia ystäviä. Yhtenä iltana päästiin porukalla seilaamaankin. Toivottavasti nähdään ensi kesänä Piirulla!

Kun kahdeksan päivää on mennyt hieman muissa tunnelmissa, eilen tänään olenkin sitten tehnyt enemmän käsitöitä. Olen jopa saanut valmiiksi 21.7. aloittamani tossut. Niitä oli hauska tehdä, vaikka ohje olikin ehkä hieman liian yksinkertainen. Paksu lanka ja valmista tuli nopeasti.

Lankoina käytin vanhoja Teddyjä, jotka olen saanut joskus nuorempana. Harmaa-valkoisesta oli joskus suunnitteilla pikkusiskon kaulahuivi, mutta hänellä loppui into siihen kauan sitten. Purin sitten kaulahuivin alun ja nyt sain molemmat kerät hyvään käyttöön, samoin kuin laatikon pohjalla lojuneen sinisen kerän.

Tupsuja tein pitkästä aikaa ja pahvikehikotkin tuli väkerrettyä käsin. Niistä taisi tulla hieman liian isot, mutta minusta ne sopivat näihin tossuihin oikein hyvin. Tuli muuten todella pehmeät ja lämpimät tossut. Oikeat tähtisumu-tossut syksyn kylmiin ja pimeisiin öihin. ;)


Ohje: Eila-mummun tossut Arkimamman arkiralli -blogista
Langat: Novitan Teddy Galaxi, harmaa (180 g) & Teddy, sininen (92 g) tupsuihin
Puikot: 7,0 mm 
aloitettu: 21.7. valmis: 7.8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti