sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Hilpeä hippo


Tämä on se, mihin olen kuluttanut aikaa viime aikoina, vaikkei kyseinen työ olekaan JYH-listallani. Sain toiveen tähän lokakuun viimeisenä päivänä, joten aika haipakkaa olen saanut tätä tehdä kaiken muun ohessa. Tästä tulee siis joululahja pikkuserkulleni. Valitettavasti aurinko oli jo alkanut laskea näitä kuvia ottaessani, joten haastavuutta riitti silläkin saralla.

Afrikan kukat ovat minulle tuttuja aiemmista töistäni, mutta kokemukseni on rajattu pelkästään kuusikulmioisiin ja peittoihin, joista yksi on kesken tälläkin hetkellä ;) Opin siis paljon uutta, mutta minulla oli pohja, mille lähteä tietoa rakentamaan. Joka tapauksessa hauskaa oli tätä työtä tehdessä.

Tein ensin kaikki kukat, jotka liitin sitten putkeen, jolloin työ tuntui etenevän hetkessä. Innostus vain lisääntyi, kun jalat ilmestyivät ja kohta kasassa oli jo koko keho ja pian hippo olikin syntynyt. Olisin halunnut nimetä sen heti, mutta lahjatavaraa ei oikein kannata nimetä, kun nimi muuttuu kumminkin, kun hippo saapuu saajansa käsiin. Toivottavasti on mieluinen lahja.

Langat: Seitsemän veljestä jämiä (213g) ja valkoista (105g)
Koukku: 3,5 mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti