lauantai 31. tammikuuta 2015

15 WiPs for 2015

Tähän aikaan vuodesta on aina pakko hieman haastaa itseään, varsinkin kun loppuvuosi meni JYHin parissa. Vaikka tavoitteista jäinkin, olen tyytyväinen suoritukseeni. Itseään haastamalla oppii aina myös jotain. Tällä kertaa totesin, että syksy on ehkä liian kiireistä aikaa. En tosin vielä tiedä, onko kevät aivan yhtä kiireistä aikaa. Koulu kun tahtoo pahasti häiritä käsitöitä ja muutakin vapaa-aikaa.

Tosiaankin keksin itselleni oman haasteen, kun en sellaista mistään löytänyt. Kuten otsikkokin kertoo, haaste on nimeltään 15 WiPs for 2015. Tavoitteenani on hieman vähentää keskeneräisten töiden kasaumaa, joka kaapeistani löytyy. Yllätyksekseni löysin sen 15 keskeneräistä työtä (oikeastaan niitä oli enemmänkin...), jotka pitäisi siis saada valmiiksi tämän vuoden loppuun mennessä.

Joukossa on töitä eri vaiheissa. Muutamasta puuttuu vain muutama hassu rivi ja osa on ihan alkutekijöissään. Yhtäkään näistä töistä en ole aloittanut tänä vuonna ja saattaa olla, että vaihdan jonkun toiseen sellaiseen työhön, jonka olen aloittanut jo aiemmin, mutta tällä hetkellä nämä ovat työt, joilla mennään. Mukana on paljon sukkia, mutta joukkoon mahtuu myös päiväpeitto (ei kokonaan kuvassa) ja kissan asu. Toivottavasti loppuvuodesta kasa alkaa olla huomattavasti pienempi tai muuten joudun pohtimaan, pitäisikö jotain vain suosiolla purkaa. Joka tapauksessa saan kaappiini lisää tilaa, kun keskeneräiset lähtevät. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti