torstai 19. syyskuuta 2013

Mietelmiä saamattomuudesta ja valmistumattomuudesta

Ihanaa saada taas uusi lukija. DayDreamer, tervetuloa.

KyJyn alku näytti niin lupaavalta, mutta nyt näyttää siltä, että se on vähän jämähtänyt paikoilleen. Voisihan sitä syyttää kiirettä tai muita hommia, mutta vaikka iltaisin on jonkun verran aikaa, niin ei ole jaksanut puikkoja esille ottaa tai sitten on tullut tehtyä vain muutama rivi työtä eteenpäin. Osasyy varmasti on myös siinä, että teen kolmea työtä samaan aikaan eteenpäin.

Yksi työ on matkatyö, jota pystyy tekemään helposti bussissa (saa nähdä kuinka kauan, kun kyseessä on musta pitsiräpellys...) toinen on sukat, joita olen yrittänyt saada eteenpäin ties kuinka monta kertaa, mutta ne etenevät vauvan askelin, ja silloin kun en jaksa sukkia tehdä, virkkaan Afrikan kukkia. Niissä alkaa jo olla ongelmia värien valitsemisessa, kun haluan tehdä erilaisia ja 45 kappaletta on jo tehty (ainakin 49 jäljellä).

Yllä olevassa kuvassa on ne sukan alut, tai oikeastaan onhan jo melkein puolessa välissä ja loppu menee ehkä nopeammin. Sen jälkeen onkin luultavasti lapasten vuoro. Toisaalta jonossa on vielä yhdet sukat näiden jälkeen...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti