maanantai 13. tammikuuta 2014

Chu-Chu-Chuggington

Viikonlopusta on selvitty, kuin myös ensimmäisestä kouluviikosta. Hyvä aloittaa ensimmäiset viikot tenttimällä joka perjantai. Nyt perjantaina on vuorossa yritysjuridiikkaa. Sen sijaan että lukisin tenttiin, niin kuin minun oikeasti pitäisi, teinkin viikonloppuna valmiiksi ensimmäiset lasten sukkani. Pitäisi olla kokoa 27. Kuinka lähelle pääsin? No, se jää nähtäväksi.

Koska poikaystäväni vierailee teksteissäni melko usein, päätin nimetä hänet Herra M:ksi. Tällä kertaa hän jopa osallistui sukkien valmistukseen (pitäisikin, sillä sukat tulevat hänen kaverinsa pojalle 2-vuotislahjaksi). Siispä minä kudoin sukat ja Herra M sai tehdä niiden pohjat. Kaksivuotiaathan liikkuvat niin paljon, että pakkohan niiden sukkiin on jarrut laittaa. "Kokeilin" Sock Stop:ia ensimmäistä kertaa ja mielenkiintoista oli katsoa, miten se toimii. Kuivumisen jälkeen ainakin pitäviltä vaikuttivat, mutta käytössähän sen vasta näkee. Tai luultavasti tässä tapauksessa kuulee.


Sain tietooni, että synttärisankari pitää junista (erityisesti ohjelmasta Chuggington), joten miksikäs ei sitten tehdä junasukkia. Sellaiset olen tehnyt aiemminkin, mutta vauvakokoa. Nyt kyseessä oli hieman isommat ja koon puolesta siksi seurasinkin Novitan Villasukat lapselle -ohjetta. Lankaa jäi vielä sen verran, että maaliskuussa yhden vuoden täyttävä pikkuserkkuni saa varmasti siitä myös omansa. Eikä sen takia ainakaan tarvitse ostaa lisää lankaa :D Harmi vain, että tykästyin tähän väriin viime syksynä ja ostin kerän tehdäkseni siitä itselleni villasukat...


Ohje: Junasukat  + koko Novitan villasukat lapselle -ohjeesta
Lanka: 7 veljestä, petrooli (63g)
Puikot: 3,5 mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti