perjantai 17. tammikuuta 2014

Synttäriarvonta!

Viikon päästä tulee vuosi täyteen siitä, kun aloitin tämän blogin ja hauskaa on ollut. Jännää, kuinka elämä on ehtinyt vuodessa muuttua, niin käsityörintamalla kuin muutenkin. Se etu on ollut kirjoittaessa, että huomaa itsekin, mikä on muuttunut ja viime vuoteen mahtui niin paljon kaikennäköistä, että kun ajattelee viime tammikuuta, tuntuu se olevat valovuosien päässä.

Joka tapauksessa ennen kuin innostun liikaa asioita pohtimaan ja muistelemaan, niin 1-vuotispäivän kunniaksi olen päättänyt järjestää tapojen mukaisesti blogiarvonnan.


Eli polkaistaanpa blogini ensimmäinen arvonta käyntiin. Kuten kuvasta tai "bannerista" näkyy, niin osallistumisaikaa ja tammikuun loppuun. No niin, ensin ajattelin esitellä palkinnot, todellakin palkinnot monikossa, sillä kategorioita on kaksi, sillä palkintoja pohtiessani päätin laittaa itseni likoon ja kutoa voittajille jotain. Viime vuotiskatsausta vilkaistessani muistin, että vuonna 2013 olin eniten innostunut tekemään sukkia ja tiskirättejä, joten siitä se ajatus sitten lähti.

Kategoria I: sukat (ja sukkalankaa)
- jos osallistut tähän kategoriaan, ilmoitathan jalan kokosi ja jos on väritoivetta
(toiveen toteutumisesta en lupaa mitään, sillä langan on löydyttävä varastosta... kyllälankalakko pitää :D)

Kategoria II: tiskirätti x2 (tiskirätteihin sopivaa lankaa)
- tässä kategoriassa minua kiinnostaa erityisesti väritoive (samalla varauksella kuin sukissakin),
mutta myös kiinnostuksenkohteet voivat helpottaa mallin valintaa ;)

Ja sitten päästäänkin sääntöihin. Ensinnäkin tähän asti saamani viisi lukijaa saavat ylimääräisen arvan jos päättävät ilmoittautua mukaan arvontaan.

1 arpa: kommentoi ja vastaa samalla seuraaviin kysymyksiin:
- Oletko vieraillut blogissani aiemmin?
- Mikä on lempityösi, malli, johon palaat aina vain uudestaan ja miksi?

2 arpaa: Kysymysten lisäksi liityt lukijaksi.

3 arpaa: Yllä olevien lisäksi mainostat arvontaa blogissasi
(Kuvaa olisi hyvin suotavaa käyttää, mutta linkkikin riittää)

Ilmoitathan kommentissasi kumpaan kategoriaan osallistut x määrällä arpoja (jos niitä riittää, niin ne voi jakaa molempiinkin) ja vielä s-posti, jos sinulla ei ole Google-tiliä, niin tiedän miten saan voittajaan yhteyden.

Arpaonnea!

Päivitetty 24.1.2014: Tietenkin arvonnassa saa lankaa :D

1 kommentti:

  1. Osallistun ensimmäiseen kategoriaan yhdellä arvalla :) Kengänkokoni on 42 ja sukkien värillä ei muuten ole väliä, mutta jotkut pirteät olisivat kivat!

    Olen aikaisemminkin käynyt blogissasi, mutta omaa lempityötä en osaa sanoa, koska en itse osaa tehdä käsitöitä :D luotan aina vain muitten tekemiin töihin!

    VastaaPoista