lauantai 4. tammikuuta 2014

Uuden vuoden lupaus

Ja niin se vuosikin pääsi tuossa muutama päivä sitten vaihtumaan. Blogimaailmassa on keskitytty vanhan vuoden muisteluun ja uuden vuoden tavoitteisiin/toiveisiin. Itselläkin on suunnitelmissa sama. Nimittäin oli kiinnostava laskea, paljonko lankaa onkaan vuoden aikana mennyt ja kuinka monta paria sukkia on tullut tehtyä. Niitä kuitenkin on tehty enemmän kuin mitään muuta.Yllätyksenä tiskirättejä olikin tehty samanverran. Taisin innostua niistä keväällä. Tosin vasta viikko sitten sain ensimmäisen oman tiskirättini valmiiksi ja käyttöön. Alla listaus tehdyistä töistä. Laittaisin varmaan kuviakin, jos osaisin kollaasin tehdä. Senhän voisi laittaa tämän vuoden tavoitteeksi ;)

Sukat                               6
Tiskirätti                           6
Kämmekkäät                   2
Lapaset                            2

Lisäksi tein yhden kaikkia seuraavia: huivi, vauvan peitto, takki, puikkopussi, keilarätti, tossut, tunika ja säärystimet. Lankakulutus vuoden aikana oli melkein 4 kiloa. Vau! En olisi ikinä arvannut pääseväni paljoa kahden kilon päälle.

Vuoden 2013 aikana opin myös paljon uusia tekniikoita, mm. i-cordia ja briossi-tekniikkaa. Tajusin myös blogimaailman ihanuuden ja innostavuuden.

Kun vanha vuosi on käsitelty on aika kääntää suunta kohti tulevaisuutta ja vuotta 2014. Uuden vuoden aattona tein yhden uuden vuoden lupauksen, jonka toivon todella pystyväni pitämään. Johtuen tilojen vähyydestä ja lankamäärän kasvusta olen päättänyt pitää lankalakkoa vuoden loppuun. Yhden poikkeuksen jouduin kuitenkin laittamaan, sillä annoin neuletyölahjakortin ystävälleni yo-lahjaksi, joten jos siihen tarvitsee ostaa lankoja, niin ne on pakko ostaa. Toki yritän ensin miettiä, löytyisikö sopia jo omasta takaa.

Valaan villapaita -blogista sain idean lankainventaariosta. Joskus ajattelin inventoida langat niin, että tietäisin tarkat kilomäärät, mutta kuten alla olevasta kuvasta voi päätellä, sitä en jaksanut nyt tehdä. Levittämiseenkin meni mukavasti aikaa, vaikka toinen käsipari apuna olikin. Tästä on kuitenkin apua, sillä sain puhtia uuden vuoden lupaukseni pitämiseen, kun tajusin, että minulla on hyvä syy lankalakkoon, vaikka osa onkin sitä mieltä, ettei lankoja voi olla koskaan liikaa. Kunpa vain tila riittäisi niin... ;)


Pahoittelen kuvan huono laatua, sillä otin sen kännykän Panorama-toiminnolla (tulipahan sitäkin kokeiltua;)), jotta saisin kaikki langat yhteen kuvaan. Tosin tässäkin taisi jäädä vasemmasta yläreunasta muutama kerä pois.Nekin näkyvät vasemmalla alapuolella.

Ylläolevissa kuvissa samat langat kuvattuna osissa, jotka menevät hieman päällekkäin, mutta näistä näkee paremmin, mitä lankoja omistan. Inventaarion aikana sain jo parista langasta inspiraatioita ja ehkä nämä kuvat antavat jossain vaiheessa innostusta vielä lisää. Ainakin siinä vaiheessa, kun ajattelisin ostaa jotain lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti