sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Piirakkaa twistillä

Nämä piirakkasukat ovat olleet melkein viimeistelyä vaille valmiit jo pitkään.Oikeastaan kyseessä oli ennemminkin muokkausongelma kuin viimeistelyinnon puuttuminen. Siis syynä siihen, että työ on ollut pari vuotta kaapin pohjalla odottamassa tuomiotaan. Kuvan vasemmanpuoleinen sukka on jo muokattu ja oikea on alkuperäisessä muodossaan. Halusin muokata sukan värinvaihdon sittenkin tasaiseksi, jotta se ei hiertäisi kengässä.


Siitä siis lähdettiin liikkeelle. Ensin en ollut varma, halusinko muokata näitä ollenkaan ja lisäksi tiesin, etten voisi päätellä lankoja ennen kuin olisi päättänyt. Harmillista, että illan työhön meni pari vuotta aikaa, mutta aina käsityötkään ei suju suunnitelmien mukaan. Nyt sukat ovat kuitenkin valmiit ja kuvatut. Väri tosin ei taida kummassakaan kuvassa olla ihan kohdallaan. Lumi on yhtä haastava kuvauselementti kuin keinovalokin ja valitettavasti muuta ei ollut tällä kertaa tarjolla.

 Nyt on jo viisi työtä viidestätoista saatu valmiiksi. Minkähän valitisisin seuraavaksi? Ehkäpä jotain ihan muuta. Toivottavasti ei ainakaan lisää sukkia...

Ohje: Novitan Piirakkasukat
Langat: Tuomas liila (97g) & Gjestal Classic l.valkoinen (10g)
Puikot: 3,5 mm & 4,0 mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti