maanantai 8. heinäkuuta 2013

Matkaneulomuksia

Olin viikonloppuna Helsingissä kaverin polttareissa. Yllätimme kaverini lauantaina piknikillä, jonka jälkeen suunnitelmissa oli varjoliitoa, värikuulasotaa ja saunomista. Saimme yllätettyä kaverini täysin, sillä hänellä ei ollut aavistustakaan, että polttareita edes järjestettäisiin. Olimme pitäneet suunnitelmat hyvin salassa. :)


Yläpuolella pieni kuva varjoliidosta. Kyllä oli pelottavannäköistä tällaisella korkeita paikkoja pelkäävällä, mutta tärkeintä oli, että morsian piti. Kuulasotakin oli hänelle ihan uusi tuttavuus (niin kuin minullekin), joten senkin varmasti muistaa vielä pidemmän aikaa.

Kolmen ja puolen tunnin linja-automatkat tietenkin neuloin huiviani ja tämän verran sain aikaiseksi. Mustaa lankaa oli hieman vaikea neuloa siinä vaiheessa, kun alkoi tulla hämärää ja lanka on huomattavasti liukkaampaa kuin mihin olen tottunut villalangan kanssa. Alkukankeuksien jälkeen neulominen alkoi kuitenkin sujua huomattavasti paremmin. Sitä paitsi opinpahan purkaamaan neulotta nopeammin ja tehokkaammin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti