perjantai 19. heinäkuuta 2013

Rakkauden jumalatar


Nämäkin sukat on tehty KyJy-työnä ja ne ovat myös menossa huomenna lahjaksi, joten vähän tiukille meni valmistumisen kanssa. Muuten näissä oli hieman ongelmia toteuttamisen kannalta.

Alunperin valitsin mallin kahdesta syystä, pidin näistä sukista ja mallin nimi oli Aphrodite, joka on rakkauden jumalatar kreikkalaisessa mytologiassa. Ja romanttinen ulottuvuus sopi hyvin häälahjaksi annettaviin sukkiin, vaikka sukat itsessään eivät kovinkaan romanttinen lahja ole.

Sitten vielä tekemisestä. Minulla oli paljon paksumpi lanka, mitä ohjeessa ehdotettiin, mikä tietenkin aiheutti hieman ongelmia kuvion kanssa ja kärjen sain tehdä kahteen kertaan ennen kuin olin tyytyväinen, mutta kuvio on silti kaunis ja pidän siitä kovasti. Eli kova työ palkittiin. Tosin ensi kerralla voisi joko tehdä ohjeenmukaisesta langasta tai tehdä edes mallitilkun. Valitettavasti olen melko laiska, mitä tulee mallitilkkuihin ja tällä kertaa se hieman kostautui.


Ohje: Jeannie Cartmel, Aphrodite
Langan kulutus: 7 veljestä, limevihreä (122 g)
Puikot: 3,5 mm
aloitettu: 25.6. valmis: 19.7. 

Tänään aloitin taas yhtä KyJyä, jotta saan aloitukset ajoissa valmiiksi. Kyseessä on numero 8, tuplalapaset. Ajattelin varmaan tehdä viikonlopun jälkeen jonkinlaista tilannekatsausta, niin pysyy perillä itsekin, mitä on aloittanut ja kuinka pitkällä ne jo ovat.


2 kommenttia: