maanantai 18. maaliskuuta 2013

Turun Kädentaitomessut

Kävin viikonloppuna Turussa Kädentaitomessuilla. Se oli ensimmäinen kertani kyseisillä messuilla ja menen varmasti toistekin. Siellä oli paljon kaikenlaista mielenkiintoista ja jotain tarttui mukaan kotiinkin asti.


Succaplokin kojusta löysin aivan ihanan puikkomitan. Olen kuullut Succaplokin tuotteista aiemminkin ja nähnyt niitä joissain blogeissakin, mutta tuotteisiin ihastuin vasta päästessäni näkemään ne läheltä. Tämäkään kuva ei tee sille oikeutta, mutta tähän aikaan en saanut parempaakaan. Lisäksi löysin vaahtokarkkikorvikset Elvari korut -kojulta ja Poppelin kojulta pipolangan. Dropsin alpakka-villasekoitetta luumunvärisenä. Heijastinnauha tarttui mukaani jostain, kojua en muista. 

 Messujen jälkeen minulla oli hyvin aikaa kiertää vielä keskustassa ja päätin vierailla Lankamaailmassa. Siellä onnistuin kartuttamaan lankavarastojen vielä muutamalla kerällä.Ylärivissä on puuvillalankoja ja alarivissä villaisempia lankoja. Primaveraa "pinkkinä" ja Cotton -lankaa sinisenä (kaupanpäällisenä). Jade-lankaa kahtena eri punaisena. Suunnittelin niistä lapasia, mutta en tiedä, riittääkö lanka visiooni. Keltainen Silja taas haluaa ilmiselvästi sukiksi. Katsotaan, mikä lanka huutelee kovimmin ja pääsee ensimmäisenä puikoille. Itseasiassa minulla on pari työtä valmistumassa. Viimeistely vain tökkii, mutta kunhan saan ne pääteltyä, esittelen ne täällä. Muuten tämä paikka uhkaa muuttua vain lankavarastoksi käsityöblogin sijaan. Tavoitteena myös, ettei lankoja tähän taloon enää tule, ainakaan lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti