tiistai 26. maaliskuuta 2013

Väriä elämään

Viime keskiviikkona pikkuserkkuni näki maailman ensimmäisen kerran ja täytyyhän uutta vauvaa jotenkin juhlistaa. En tiedä vielä , mitä kaikkea innostun tekemäään, mutta jo aiemmassa merkinnässäni näkyvät Afrikan kukat ovat saaneet vauvan peiton muodon.


En ole koskaan oikein pitänyt isoäidin neliöistä. En tiedä, johtuuko se siitä, että niitä näkee vähän väliä melkein joka paikassa, mutta Afrikan kukat tuntuivat hieman erilaisilta, varsinkin muodoltaan ja niitä oli mukava virkata. Jäin niihin niin pahasti koukkuun, että tein niitä melkein joka välissä. Kaiken lisäksi viimeistely oli kerrankin helppoa. Virkkasin vain palat yhteen, eikä minun tarvinnut päätellä kuin yksi ainoa lanka.

Sää on ollut keväinen ja olen jo pari viikonloppua harmitellut, ettei minulla ole ollut mitään valmista kuvattavaa, joten kun sain vihdoin jotain valmiiksi, oli se pakko viedä ulos kuvattavaksi. Harmi vain, ettei valoa ollut enää töiden jälkeen aivan tarpeeksi. Ylemmässä kuvassa näkyy paremmin peiton koko ja muoto, kun taas alakuvassa värit näkyvät paremmin.Valitsin kirkkaat värit, koska kyseessä on vauvapeitto. Luultavasti tuleva kevätkin vaikuttaa. Kohta luonnossakin on taas muitakin värejä kuin mustaa ja valkoista :)


 Ohje: Koti&Talo -lehdessä, en vain muista missä niistä... löytyy varmasti muualtakin
Langan kulutus: villaisia jämälankoja 333 g edestä (mukana ainakin 7 veljestä)
Puikot Koukku: 4,0 mm 


Ai niin. Aikun askareet arpoo Pirtin kehräämön tuotekasseja. Kannattaa käydä katsomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti